Coaching

Izvajam coaching za vodje in menedžerje. Za osebe, ki vodijo določen segment ali sektor, kot je IT, prodaja, nabava oziroma so v poziciji vodje ali menedžerja v podjetju in imajo pod sabo zaposlene.

Pomagam pri izzivih: vodenje ljudi, delegiranje, odnosi v timu, komunikacija, konflikti, mikromenedžiranje, dajanje povratnih informacij, zastavljanje ciljev, zaupanje, samozavest, samopodoba, empatičnost, medosebni odnosi, izgorelost, razvoj zaposlenih, motivacija, neodločanje, vodenje sestankov, organizacija dela in časa (upravljanje s časom) in razvijanje vodstvenih veščin.

Zakaj imeti coacha?

Pomagala ti bom identificirati in se fokusirati na tisto, kar je pomembno, kar pripomore k poslovnemu in osebnemu uspehu.

Kaj je coaching?

Coching je v cilj usmerjena metoda, ki vodji pomaga doseči zastavljeni cilj.

V coachingu ne sugeriram in podajam predlogov, ampak s pomočjo vprašanj vodim do ključnih rešitev. Znanje je že v tebi, le poiskati ga moramo.  

Uspešni atleti razumejo pomembnost trenerja v njihovem uspehu. Trenerstvo omogoča atletom, da dosežejo cilje, ki jih vodijo do želenih rezultatov, drugače bi stagnirali in ne bi dosegali uspehe. Inovativna podjetja razumejo, da lahko coaching pomaga karierno orientiranim profesionalcem, da izboljšajo svoje rezultate.

Coaching ima tudi velik vpliv na finančno plat podjetja. Raziskava, ki jo je izvedla ICF (International Coaching Federation) kaže, da 60% anketirancev iz različnih organizacij s pomočjo coachinga poroča o nadpovprečnih dohodkih v primerjavi s podjetji, ki coachinga ne prakticirajo.

Kaj delam?

Z mojo pomočjo boš dosegel cilje in rezultate, ki so zate resnično pomembni.

Skupaj identificirava ovire na poti do uspeha.

Nove stopnje uspeha boš dosegel z mojo motivacijo in navdihom. Tako boš kot vodja veliko lažje vodil svoje zaposlene.

Pomagam ti razviti nekatere veščine, kot so komunikacija, medosebni odnosi, organizacija … druge izpopolniti in nekatere že obstoječe popraviti, kar pripomore k učinkovitosti na delovnem mestu.

Pomagam ti, da prideš iz ene točke v druge hitreje, kot bi, če bi to počel sam, tako boš s takim delom s korakom pred konkurenco.

Pridobi si dobre vodstvene veščine. Ko nekaj časa delaš z mano, posvojiš določene tehnike, ki jih lahko potem uporabljaš pri svojem delu.

V podjetjih, ki gojijo coaching kulturo se lojalnost in pripadnost zaposlenih podjetju poveča za 65%, kar dolgoročno vpliva na njihovo zadovoljstvo in splošno produktivnost podjetja.

Za konec … coaching ti bo pomagal, da boš našel tiste rešitve, ki so zate nujno potrebne, tako boš kot vodja ustvarjal vrednote, ki v tvojem podjetju lahko pomenijo večji uspeh.

Dober vodja bo z dobrim coachem postavil večjo vrednost za podjetje, kar bo dobra investicija za delovanje podjetja v prihodnosti.