Reference

Zelo smo vesele, da so se naše poti z Marijeto križale ob točno pravem času. Smo v obdobju večjega poslovnega preskoka in smo se znašle na točki, ko nismo vedele kako te korake skomunicirati in se odločiti v katero smer naj peljemo posel. Smo sicer ekipa visoko organiziranih in perfekcionistično usmerjenih posameznic z enakimi cilji in delovno etiko, vendar nam je coaching odprl oči. Ugotovile smo, da imamo še nekaj težav, na katerih moramo delati, da bi še bolje funkcionirale kot ekipa. Prepričana sem, da gremo sedaj v pravo smer, da vse kar si zadamo, tudi uresničimo. Zdaj smo opolnomočene, da delamo na svojih ciljih, smo bolj odprte in povezane druga z drugo in hkrati si dovolimo biti ranljive in pokazati svojo šibkost, ne samo močna področja. Spoznale smo svoje strahove in omejitvena prepričanja, ki so nas zavirala na poti rasti. Zdaj bolje razumemo ena drugo in vemo, da si želimo delati skupaj še dolga leta. Nismo se okrepile samo kot poslovna ekipa, ampak smo s coachingom postale tudi boljše prijateljice. Coaching toplo priporočamo, če želite biti kot ekipa bolj učinkoviti, povezani in motivirani. 😊
sanja zvonković
Sanja Zvonković
Direktorica podjetja Arhein, arhitektura in oblikovanje
Marijeta ima veliko sposobnost spodbuditi udeležence delavnice k sodelovanju z neposrednimi vprašanji. Odlične veščine poslušanja in sledenje dinamiki pogovora ji omogočajo prilagajanje razmeram. Ne bo samo
Anonimni udeleženec delavnice
Več let dela v isti organizaciji, podobne naloge, doseganje razvoja in rezultatov vas usmerjajo v krožno pot. Imeti nekoga, ki pred vas postavi ogledalo – ki odraža vaše napake, ki se jih ne zavedate – je lepa pomoč. In če mentor vodi z močnim fokusom in predanostjo, je v veliko veselje vložiti svoj čas in čas vaše organizacije. To bomo zagotovo ponovili. Marijeto bi močno priporočil katerikoli ekipi, ki želi spremeniti svojo dinamiko. Bilo je neverjetno, ko sem opazil takojšnje spremembe samo dan po delavnici v isti sobi z istimi ljudmi. Hvala Marijeta! 
Peter Stegel
Peter Stegel
Direktor, Alfa Laval d.o.o.
Trening je bil zelo dobro organiziran. Imel je kratek teoretični uvod, vendar je večinoma temeljil na realnih življenjskih scenarijih/primerih. Kar je zelo olajšalo sodelovanje. 4 ure so minile kot bi bila 1 ura. Bilo je zelo zanimivo in plodno. Moje pohvale Marijeti :) 
Anonimni udeleženec delavnice
Timski coaching sem doživljala kot zanimivo in poučno pustolovščino. Odprl nam je nova obzorja duha. Naučil nas je poslušati sebe in druge, kakor tudi razumeti sebe in druge, ter obrniti stvari in dogodke na bolje. Postali smo kot del nevidne rastoče knjige življenja. Z hvaležnostjo
Jožica Vivoda
udeleženka timskega coachinga
Celotna izkušnja je bila zelo pozitivna, osebno sem ozavestila določene stvari, kot ekipa pa smo se povezali in dinamika v ekipi se je že po prvem ali prvih dveh srečanjih začela opazno spreminjati v pozitivno smer.
Maja Č., izvršna direktorica
Udeleženka timskega coachinga
Marijeto sem srečala pred približno sedmimi leti, ko sem imela izzive v starševstvu in je ona takrat vodila eno majhno prijetno skupinico za pomoč staršem v stiski. Zdela se mi je zelo prijetna, umirjena (to mi je vedno manjkalo), dostopna in predvsem vredna zaupanja. Ko se je skupinica zaradi različnih razlogov "razpadla" sva ostali v stiku, saj sem ugotovila, da moje težave z otroci v bistvu izhajajo iz mene. Tudi moje partnerstvo nikoli ni bilo preveč bleščeče, zato mi je Marijeta tukaj veliko pomagala s svojim širokim znanjem in izkušnjami. Pri njenem delu mi je najbolj všeč to, da me vedno, ko razlagam o problemu vrne k meni. Kaj jaz lahko naredim. S svojimi nasveti mi vrača mojo notranjo mi moč. Poleg tega, da je odlična oseba in terapevtka, me je najbolj pritegnilo to, da mi je vrnila občutek, da  imam moč upravljati s svojim življenjem. Da ne rabim bit žrtev. Da sem sposobna vzeti svoje življenje v svoje roke. Srečujeva se po potrebi, ko rabim novo moč, ki jo imam v sebi, Marijeta pa jo zna odlično prebuditi. Marijeta hvala ker si in za vse kar počneš za nas in boljši svet...
Anonimna udeleženka svetovanja
Draga Marijeta, Tvoja predavanja so mi zelo pomagala. Sem oseba, ki se ne odpre in zaupa vsakemu. Tvoj pristop in tvoje besede so to spremenile. Vsako srečanje je bilo zame, ne breme, temveč zagon in volja za naslednji teden. Tako še sedaj uporabljam tvoje nasvete in lahko rečem, da sem srečna. Hvala ti še enkrat.
Anonimna udeleženka coachinga
Vodja oddelka v podjetju
Tudi če imaš občutek, da obvladuješ vodenje ali pa da ne moreš nič več izboljšati, ker si ujetnik sistema (kar je pogosto v javnem sektorju), je še vedno prostor za spremembe na boljše. Marijeta mi je na prijeten in konkreten  način osvetlila nov pogled na vodenje in predstavila nove tehnike, ki bodo gotovo prinesle svežino in nov zagon mojemu delu
Direktorica javnega zavoda
Direktorica
Coaching ni zabavna stvar. Kopati moraš po svoji zavesti, se spomniti, kdaj si se že tako počutil, razmišljati, kako bi drugič ravnal v podobnih razmerah. Če mislite, da je to klepet ob kavi, se motite. Zelo poglobljena in zelo resna stvar je to. A če ste voljni spremeniti sebe, da spremenite dojemanje sveta okoli sebe, potem je coaching rešitev za vas. Ko pridete do break true točke, ko se puzzli kar naenkrat zložijo v celoto, je občutek noro dober! In takrat se vse skupaj šele dobro začne ... Priporočam!
Anonimni udeleženec coachinga
Manager
Dr. Marijeta Kobetič je coach, ki zelo prefinjeno drži zrcalo in spodbuja vaše aktivno zavedanje situacije ter vašega vpliva. Pričakujete lahko, da bo integrirala znanje in izkušnje na način, da boste dobili uvid ter našli motivacijo za svoj naslednji korak. Podobno sem večkrat videl v času usposabljanja za vlogo coacha, in na supervizijah, kjer poglabljamo svoje uvide ob delu s strankami. 
Jan Kovačič
Jan Kovačič
Uporabna Psihologija
I would strongly suggest Marijeta's approach and services. Marijeta and I have meet during an online event and she kindly offered her support to help me manage my time better and to build some practices that will help me in the future. Firstly I completed a test about my work personality and time organization and then we had a call, where we were going deep into the themes that bother me the most and we made a plan for how to make things better day after day. She is a professional and a very kind person inside and out.
Ula Stepančič
Ula Stepančič
Amazon Full Service Account Management
Z gospo Marijeto smo v sklopu naših projektov izvedli delavnico na temo izgorelosti na Bledu. Marijeta je zelo prijetna, prilagodljiva in strokovna. Poslušalci so s poslušanjem in sodelovanjem odnesli veliko znanja.
Ana Morticia Štempihar
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Delavnica je nudila ravno prav teorije in veliko zelo uporabnih praktičnih nasvetov, ki so mi zelo pomagali pri načrtu, kako ven iz izgorelosti. Zelo priporočam!
Anonimna udeleženka delavnice o izgorelosti
S strani Skupnosti CSD Slovenije smo se udeležili delavnice, ki jo je na podlagi naših potreb pripravila dr. Marijeta Kobetič – Upravljajte svoj čas in dosezite več. Imela sem priložnost prepoznati svoj delovni stil, ga ozavestiti, ubesediti, spoznati nove tehnike in  ključno, za izboljšave načrtovati potrebne aktivnosti. V jeziku dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič sem pridobila znanje, znanje za ravnanje. Z delom v manjših skupinah nam je Marijeta zagotovila varen prostor, ki nam je omogočal, da smo se lahko odločili in izbrali zaupanje. Doživela sem neprecenljivo izkušnjo SPOZNAVANJA IN POVEZOVANJA. »Sedaj je pravi čas za nove ideje, za nove rešitve, za vse, kar je tako dolgo čakalo, da končno plane na dan.« Julia Doria
Tatjana Milavec
Tatjana Milavec
Sekretarka SCSD
Z dr. Marijeto Kobetič smo na Časniku Finance izvedli webinar za naše stranke in naročnike na temo učinkovitega upravljanja časa na delovnem mestu. Nad izvedbo smo bili navdušeni tako mi kot tudi udeleženci. S pravo mero interaktivnosti na delavnici je dr. Marijeta Kobetič iz udeležencev izvabila številne odzive in vprašanja. Predvsem pa se mi zdi pomembno, da nas je na koncu pozvala tudi h konkretnim zaobljubam k spremembam. Ni namreč dovolj, da si le obljubimo, da bomo spremenili naša ravnanja. Potrebno si je določiti konkretne cilje in roke. K temu pa vas lahko pripelje dober coach. Marijetine delavnice vsekakor priporočamo kot obliko izobraževanj in coachinga v vašem podjetju.
Sandra Zidar
Sandra Zidar
Častnik Finance
Intervju: Kaj moja stranka Marijana Evđenič, regionalni vodja računovodstva, meni o coachingu z mano
Marijana Evđenić
Marijana Evđenić
Regionalni vodja računovodstva
Intervju: direktor podjetja Peter stegel o coachingu z mano
Ragor
Quantifly
Akademija_Finance
CSD Dolenjske in Bele krajine
butanplinlogo1
FUDŠ
Združenje občin SLo
SCSDS
Obrtna zbornica ćrnomelj
Podjetniški inkubator Bela krajina
Radio Odeon
Livar
Alfa Laval
Odelo
Starman
adma
omnipemf_logo