Kako pomagam

Coaching za vodje in zaposlene

Moja individualna coaching srečanja so osebni in zaupni prostor, kjer lahko raziskujete svoje cilje, izzive in želje. V individualnem coachingu vam pomagam prepoznati in premagati ovire, razjasniti vaše vrednote in namen ter razviti praktične strategije za dosego vaših ciljev. Z združevanjem najnovejših tehnik in orodij coachinga z globokim razumevanjem človeške psihologije in vedenja vam ponujam transformativno izkušnjo coachinga, ki vam omogoča, da dosežete svoj polni potencial v osebnem in poklicnem življenju.

Svetovanje po transakcijski analizi

Moja svetovalna srečanja zagotavljajo varno in podporno okolje za raziskovanje in premagovanje osebnih izzivov. Na podlagi terapevtskega pristopa transakcijska anliza vam pomagam pridobiti vpogled v vaše misli, čustva in vedenje ter razviti nove strategije obvladovanja stresa, tesnobe, depresije ali drugih težav z duševnim zdravjem. S sočutnim pristopom brez obsojanja vam nudim vodenje in podporo, ki vam pomagam pri premagovanju življenjskih težav in ustvarjanju pozitivnih sprememb v vašem življenju.

Timski coaching

Timsko coaching je proces, ki želi izboljšati uspešnost in učinkovitost tima, tako da pomaga članom tima premagovati ovire, graditi zaupanje in učinkoviteje sodelovati.

Vključuje uporabo različnih tehnik, strategij za reševanje problemov in vaj za vzpostavljanje odnosov, da bi članom ekipe pomagali doseči njihove cilje in izkoristiti njihov polni potencial.

Delavnice

Na svojih delavnicah združujem znanje individualnega, timskega coachinga in svetovanja.

Zagotavljam celostno in prilagojeno učno izkušnjo, ki udeležencem omogoča, da dosežejo svoj polni potencial. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje vodstvene sposobnosti, okrepiti svoje komunikacijske sposobnosti ali premagati osebne izzive, vam lahko moje delavnice pomagajo pridobiti znanje in veščine, ki jih potrebujete za uspeh.