Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov

Na spletni strani www.pisanapreslica.si spoštujemo vašo zasebnost, zato pri obdelavi vaših osebnih in drugih podatkov vselej ravnamo skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

 

Kdo bo upravljal z vašimi podatki?

Upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje Informacijske storitve, Gregor Kobetič s.p. in kontaktna oseba: dr. Marijeta Kobetič.

V primeru vprašanj v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov, nas kontaktirajte na naslov info@pisanapreslica.si ali marijeta@pisanapreslica.si.

 

Katere osebne podatke obdelujemo?

V želji, da bi vam zagotovili dobre storitve obdelujemo (zbiramo, uporabljamo, shranjujemo) vaše naslednje osebne in druge podatke:

  • ime, priimek;
  • starost;
  • firmo/naziv podjetja, kjer ste zaposleni;
  • naslov elektronske pošte nosilca (kontaktni elektronski naslov);
  • telefonsko številko.

 

Na kakšen način pridobivamo vaše podatke?

Spletna stran www.pisanapreslica.si na različne načine pridobiva določene informacije, ki omogočajo posredno ali neposredno določitev posameznika (osebne podatke). 

Vaše osebne podatke zbiramo:

  • preko prijave na e-novice,
  • s prenosom e-knjige 9 zanesljivih korakov, ki jih kot vodja morate vedeti pred zaposlovanjem,
  • z izpolnitvijo Analiza delovnih stilov in upravljanja s časom in 
  • izpolnitvijo Analize delegiranja.

Posebnih vrst osebnih podatkov (ki vključujejo podrobnosti o rasi ali etičnem poreklu, političnem mnenju, verskem ali filozofskem prepričanju, spolnem življenju, spolni usmerjenosti, članstvu v sindikatu, podatke o zdravstvenih in genetskih ter biometričnih podatkih) ne zbiramo. Prav tako ne zbiramo nobenih informacij o kazenskih obsodbah in kaznivih dejanjih.

 

Za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke?

Vaše podatke obdelujemo za namen priprave analize anketnih vprašalnikov o delovnih stilih in delegiranja, prejem e-novic in druge elektronske pošte iz naslova: info@pisanapreslica.si in marijeta@pisanapreslica.si 

 

Na kateri pravni podlagi obdelujemo vaše osebne podatke?

Vaši podatki se bodo uporabljali zgolj v namene, za katere ste dali privolitev. 

Naročnino lahko kadarkoli prekličete s povratno elektronsko pošto ali z klikom na gumb ODJAVI na dnu prejete elektronske pošte. 

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če boste za posredovanje podatkov podali izrecno in nedvoumno privolitev v pisni obliki.

Vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, potrebujemo za izvajanje naših dejavnosti, kot so pošiljanje e-priročnika, analize anket in druge e-pošte. 

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov je Splošna uredba o varstvu podatkov.

 

Uporaba piškotkov 

Uporabljamo piškotke, da vam pomagamo pri učinkoviti navigaciji in izvajanju določenih funkcij.

Piškotki, ki so kategorizirani kot “potrebni” so shranjeni v vašem brskalniku, saj so bistveni za omogočanje osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta.

Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati, kako uporabljate to spletno mesto, shraniti vaše nastavitve ter zagotoviti vsebino in oglase, ki so pomembni za vas. Ti piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim predhodnim soglasjem.

Nekatere ali vse te piškotke lahko omogočite ali onemogočite, vendar lahko onemogočite nekatere od njih vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Potrebno

Potrebni piškotki so ključni za osnovne funkcije spletne strani in spletna stran brez njih ne bo delovala na svoj predviden način.

Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov, ki bi jih bilo mogoče identificirati.

Funkcionalno

Funkcionalni piškotki pomagajo izvajati določene funkcionalnosti, kot so skupna raba vsebine spletnega mesta na platformah družbenih medijev, zbiranje povratnih informacij in druge funkcije tretjih oseb.

Analytics

Analitični piškotki se uporabljajo za razumevanje interakcije obiskovalcev s spletno stranjo. Ti piškotki pomagajo zagotoviti informacije o meritvi število obiskovalcev, hitrost odskoka, prometni vir itd.

Uspešnosti

Piškotki uspešnosti se uporabljajo za razumevanje in analizo ključnih kazal uspešnosti spletne strani, ki pomagajo pri zagotavljanju boljše uporabniške izkušnje za obiskovalce.

Oglas

Oglaševalski piškotki se uporabljajo za zagotavljanje obiskovalcev s prilagojenimi oglasi na podlagi strani, ki so jih obiskali prej, in za analizo učinkovitosti oglaševalske akcije.

Nekategorizirane

Drugi nekategorizirani piškotki so tisti, ki se analizirajo in še niso uvrščeni v kategorijo.

 

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Hramba vaših podatkov ni časovno določena. 

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je to potrebno za izpolnitev namenov, za katere smo jih zbirali.

 

Katere pravice imate posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki?

Na vašo zahtevo glede podatkov, ki se nanašajo na vas, vam bomo omogočili dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njimi.

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij smo vam na voljo na e-naslovih info@pisanapreslica.si in marijeta@pisanapreslica.si

Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov in drugo veljavno zakonodajo.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu, t.j. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije (Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si). 

Ne glede na to bomo veseli, če se boste najprej obrnili na nas in nam dali možnost, da odgovorimo na vaše pritožbene razloge, preden stopite v kontakt s pritožbenim organom.

 

Zavarovanje vaših osebnih podatkov

Na www.pisanapreslica.si nenehno izvajamo in posodabljamo varnostne ukrepe, da bi vaše osebne podatke in druge informacije zaščitili pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, uničenjem ali spremembo. 

Trudimo se zagotoviti, da so vse informacije varno shranjene.

Ob morebitni kršitvi bomo obvestili vas in ustrezne nadzorne organe, kadar smo to zakonsko dolžni storiti.